Ghiduri turistice

Daca plecati in italia, va recomand cele mai vizitate orase: florenta, roma, vatican si venetia. personal am vizitat roma si vatican (a! si milano), cine stie cand vor urma celelalte doua. si ca sa va descurcati in calatorie, va sugerez sa luati la voi si niste ghiduri turistice. cele la care am lucrat eu, sunt axate foarte mult pe cultura, de unde si subtitlul acestora.

 Prezentarea lor: Florenta, Roma, Vatican, Venetia, ghid turistic si cultural, autor Corneliu Obrascu, editura Artefakt, Bucuresti

 O fascinanta calatorie culturala; Informatie pertinenta despre arta si cultura; Ilustratie bogata si concludenta a celor mai importante opere de arta; Harti si scheme stradale de real folos; Schite ale muzeelor, bisericilor si siturilor arheologice importante; Dictionar de termeni de arta; Orare de vizitare si preturi de intrare; Include atlasul stradal al orasului.

Si ca sa va faceti o idee despre continutul acestora, va invit sa accesati fisierele de mai jos, in format pdf: Argument , De ce Roma , Scurta introducere , Venetia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: